Canoteam Osaamista Meri-Lapista

 • Stacks Image 647
 • Stacks Image 649
 • Stacks Image 651
 • Stacks Image 653
 • Stacks Image 655
 • Stacks Image 657
 • Stacks Image 659
 • Stacks Image 661
 • Stacks Image 663
 • Stacks Image 665
 • Stacks Image 667
 • Stacks Image 669
Stacks Image 608

Tulostusratkaisut

Toimitamme alan parhaita Canon toimisto-, ammattitulostamisen ja dokumentinhallinnan ratkaisuja sekä -palveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle. Oli tarpeesi sitten pientoimistoon tai suuryritystulostamiseen, löydät ratkaisun meiltä.

Tarjoamme myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotta laitteesi toimivat takuulla luotettavasti ja ovat saatavilla silloin, kun tulosteita tarvitaan.

Autamme yritystäsi  virtaviivaistamaan toimistosi menettelytavat, parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja lisäämään työntekijöiden tuottavuutta. Kerro meille haasteesi ja etsimme tarpeeseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Stacks Image 514

Toimistotulostimet

Kattavasta valikoimastamme löytyy vastaus kaikkiin tulostustarpeisiin. Tarjoamme sopivat ratkaisut sekä kotitoimistoon että ammattikäyttöön ja erilaisiin työyhteisöihin, joissa haasteita asettavat joustavat työajat, etätyöt, jaetut työpisteet, liikkuvaa työtä tekevät työntekijät tai eri maihin hajaantuneet tiimit.
Stacks Image 95

Monitoimilaitteet

Canonin monitoimilaitteet sopivat tulostukseen, kopiointiin, skannaukseen ja faksaukseen niin kotitoimistoissa kuin suuremmissakin toimipisteissä.
Stacks Image 527

Suurkuvatulostimet

Suurkuvatulostimiemme, kopiokoneidemme, viimeistelylaitteidemme ja ohjelmistomme avulla voit kopioida, skannata, hallita ja jakaa elektronisesti sekä värillisiä että mustavalkoisia suurikokoisia teknisiä asiakirjoja ja graafisia teoksia. Meiltä saat myös tulostustöiden ja asiakirjojen hallintaratkaisut suurkuvatulostuskäyttöön.
Stacks Image 554

Kassajärjestelmät

Saat helpotettua työntekijöiden työtaakkaa rutiinien automatisoinnilla ja palveltua asiakkaita monipuolisen tuotetiedon avulla paremmin. Paremman palvelun myötä asiakkaasi tulevat mielellään myös uudestaan. Helppokäyttöisyyden ansiosta saat uudet ja osa-aikaiset myyjät nopeasti tuottamaan pitkällisen kassajärjestelmän opettelun sijasta. Viivakoodituotteet ja helppokäyttöinen varastonhallinta kasvattavat tulostasi ja vähentävät hävikkiä.

Autamme valitsemaan sinulle sopivimman järjestelmän ja saat esittelyn asiantuntevalta myyjältämme.

Audio- ja Video -järjestelmät

Autamme sinua toteuttamaan tarpeitasi vastaavan esitys- tai videoneuvotteluratkaisun tämän päivän tekniikalla. Räätälöimiämme järjestelmiä on mm. luokkahuone-, auditorio- ja mainoskäytössä. Meiltä löydät data- ja videoprojektorit, dokumenttikamerat, näytöt sekä av-kalusteet ja valkokankaat.
Stacks Image 488

Projektorit

Meiltä löydät projektorit esityskäyttöön, kokoushuoneeseen, luokkaan, tai auditorioon. Laajasta valikoimastamme löytyy mallit kannettavista laitteista aina suurtehoprojektoreihin.

Dokumenttikamerat

Toimitamme dokumenttikamerat moniin tarpeisiin. Tarvitsetko apua sopivan kameran valinnassa kokoushuoneeseen, luentosaliin tai luokkahuoneeseen? Kysy meiltä lisätietoja!
Stacks Image 559

Tietotekniikka

Yrityksesi kannettavat, pöytätietokoneet, näytöt, palvelimet, ohjelmistot, verkkotuotteet.
Stacks Image 596

Ohjelmistot

Tehosta työskentelyäsi Microsoft -ohjelmistoilla ja pilvipalveluilla.

Ergonomiatuotteet

Meiltä saat toimivat ergonomiaratkaisut toimistotyöskentelyn arkeen.

Dokumentin hallinta

Digitaalisten asiakirjatyönkulkujen etuna on yleensä nopeus, mutta todellisuudessa asiakirjan siirtäminen yhdestä toimistojärjestelmästä toiseen vaatii paljon manuaalista työtä. Siihen kuluu arvokasta aikaa ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Usein näin tapahtuu tehtäessä yhteistyötä eri osastojen välillä tai kumppaneiden kanssa, kun käytössä olevia järjestelmiä ei ole täysin integroitu toisiinsa. Tilanne voi olla hyvin turhauttava. Asiakirjanhallinnan ammattilaisena Canon voi auttaa optimoimaan päivittäisen asiakirjanhallinnan siten, että keskipisteessä on käyttäjä, ei järjestelmä.

Kuinka monta asiakirjaa työstät, vastaanotat ja jaat päivässä? Sekä fyysisten että digitaalisten asiakirjojen turvaaminen on merkittävä haaste jokaiselle yritykselle. Suojauskäytännöt eivät kuitenkaan saa hidastaa liiketoimintaa. Canon tekee yhteistyötä monien sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät päivittäin erittäin luottamuksellisia asiakirjoja tai antavat asiakkaiden käyttää tulostustoimintojaan. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakirjoillesi tarvittavan tietoturvan sekä tehostaa ja nopeuttaa tulostusta.

Päivittäin tarvittavat asiakirjat pitää tallentaa luotettavasti ja varmasti. Autamme sinua järjestämään tallentamisen paikallisesti tai pilvipalveluna tarpeesi mukaan.

Stacks Image 485

Tulostusmateriaalit ja toimistotarvikkeet

Meiltä löydät tarvikkeita kaikille tärkeimmille tulostinmerkeille, mustavalko- ja väritulostukseen, arkki- ja suurkokojärjestelmille, moniin eri käyttötarkoituksiin ja -sovelluksiin.
Myymämme paperit, väriaineet, musteet ja muut kulutustarvikkeet ovat perusteellisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Tuotemerkkimme takaa tasaisen laadun, johon yrityksesi voi luottaa.